Ofer.md realizează cea mai rapidă conexiune dintre CERERE și OFERTĂ, respectiv, dacă aveți ce vinde, sau cumpăra - Înregistrați-vă :)

 

 

Inregistreaza-te!

 

Pentru a plasa o cerere și a beneficia de cele mai bune oferte de preț,  sau pentru ați mări veniturile tale prin sporirea vînzărilor, mai întîi de toate trebuie să te înregistrezi pe platforma OFER.MD - ca persoană juridică sau ca persoană fizică. În dreapta de sus a paginii vezi butonul Înregistreaza-te. Accesează acest buton și completează ancheta solicitată cu date veridice. Trebuie să menționăm că înregistrarea în calitate de persoană juridică prezintă avantaje, în comparație cu persoanele fizice. Aceasta dispune de un cabinet personal unde își poate promova produsele sau serviciile oferite. Personale fizice pot doar să facă Cerere de ofertă. 

        Aici toți au posibilități egale de a găsi clientul său și de a vinde!

 

 

Crează o pagină personală atractivă!

 

Fiind agent economic ai oportunitatea de a  crea o pagină personală pe platforma OFER.MD. Adaugă descrierea companiei pe această pagină, postează produsele și descriele amănunțit.

      Fii original și vei simți efecte pozitive în cifra ta de afaceri!

 

 

Primeste notificari prin sms și telegram!

 

Marele AVANTAJ al acetui site este că puteți face afaceri fără prea mult timp pierdut. Ne-am găndit să vă transmitem notificari referitoare la cereri de oferte prin sms si telegram. De aceea, amintim importanța înregistrării datelor veridice!

 

 

Plasează o cerere pentru a primi cele mai bune oferte!

 

Dacă ești în căutarea partenerilor de încredere cu scopul de a contracta produse sau servicii - creaza o cerere! Cererea formulată va fi transmisă tuturor vănzatorilor din categoria produselor/serviciilor aleasă. Plasînd cererea îți rămîne doar să alegi una din cele mai bune oferte primite fără a pierde timpul pe căutarea acestora.

 

OFER.MD vă dorește succese în afaceri!

 

 

 

Iată și cîteva beneficii:

 

  • Economisește timpul tău!

Nu este necesar să pierzi timp studiind mai multe platforme web sau căutînd informații de la prieteni referitor la furnizori de produse sau servicii de care ai nevoie. Deja e mult mai simplu, furnizorii de produse sau servicii de care ai nevoie îți vor prezenta singuri ofertele ca răspuns la o simplă cerere expusă pe platforma OFER.MD!

 

  • Scutește banii pe promovare!

Pe platforma OFER.MD tu, fiind furnizor de produse sau servicii, vei primi cererea de ofertă împreună cu toți agenții economici care sunt înregistrați în categoria dată. Respectiv toți agenți economici sunt pe aceeași treaptă. Succesul deja depinde de oferta prezentată de tine clientului. 

 

  • Suplinește specialiștii din marketing și vinzări !

OFER.MD iți va inlocui o echipă de specialiști în vînzări. Noi îți aducem clienții către tine. Plasează oferta atractivă pentru ambele părți și VINDE!

 

  • Sporește vînzările absolut gratuit!

Înregistrarea pe platforma OFER.MD și tot procesul de interacțiune dintre cumpărător și vînzător este absolut gratuit!

 

  • Vizibilitate largă

Cu OFER.MD ai posibilitatea de a vinde produse sau servicii pe întreg teritoriul Republicii Moldova!

 

  • Interacțiune directă

Vei avea posibilitatea să interacționezi direct cu agenții economici prin chat-ul interactiv.